Laat vandaag nog een Joomla website maken!

Waarom Joomla?

Joomla is net als WordPress een CMS systeem. Wanneer het design gemaakt is kun jij als bedrijf of particulier eenvoudig nieuwe dingen toevoegen die dan prachtig weergeven worden. Ook kun je het koppelen met de bekende betaal en verzendmethodes. Hierdoor bespaar je dus enorm op elke order handmatig verwerken. Daarnaast heeft Joomla een uitstekende community. Maar uiteraard mag je dit ook aan ons vragen. Je maakt gebruik van een WSIWYG editor waardoor je alleen maar hoeft te slepen met plaatjes en teksten en geen lastige codes hebt. Met de vele plugins kun je het ook nog eens gemakkelijk aan boekhoud systemen of social media koppelen. Het bespaart allemaal tijd en tijd is geld !

Webdesign

99
99 /vanaf
 • 1 tot 5 Pagina's
 • Geoptimaliseerd met SEO technieken
 • Responsive design voor pc en mobiel
 • Inclusief CMS installatie
 • PHP, HTML, CMS, Ruby, Python
Basis

Webdesign

150
/vanaf
 • 1-15 Pagina's
 • Geoptimaliseerd met SEO technieken
 • Responsive design voor pc en mobiel
 • Inclusief CMS installatie
 • Gratis Google mijn bedrijf pagina
Uitgebreid

Webdesign

65
p/u
 • 25 Pagina's of meer
 • Geoptimaliseerd met SEO technieken
 • Responsive design voor pc en mobiel
 • Inclusief CMS installatie
 • Google en facebook bedrijfspagina
Maatwerk

Benieuwd naar meer?

Wil jij meer informatie over Joomla en wat het voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op met een van onze ervaren en betrouwbare medewerkers.

Wat is Joomla

Joomla is een van de bekendste CMS systemen in Nederland. De software zelf is gratis en eenvoudig te beheren voor bedrijven en particulieren. Het enige wat je nodig hebt is een webdesigner die eenmalig een mooie template bouwt voor jouw bedrijf. Waar je ook bent je hebt overal ter wereld gemakkelijk toegang tot je website of webshop. Hierdoor kun je altijd aanpassingen doen of nieuwe artikelen plaatsen. Het is laagdrempelig en eenvoudig om je site te beveiligen. Regelmatig zijn er updates gemaakt zodat jouw website of webshop beveiligd is.

Joomla website laten maken

Responsive Joomla design

Joomla en WordPress lopen al jarenlang voorop met vele mogelijkheden van templates. Hierdoor is jouw website responsive en dus ook gemakkelijk van een mobiel te bereiken. Dit scheelt o.a. in laadtijden van scripts en je krijgt dus ook hogere scores van Google. Dat resulteert weer in een betere vindbaarheid in zoekmachines. Wij maken de template speciaal voor jouw op maat. Zo straalt jouw bedrijf professionaliteit uit en daarnaast zetten wij SEO in voor jouw vindbaarheid. 70% van de bezoekers komt tegenwoordig via een mobiel apparaat zoals een tablet of smartphone bij jouw terecht. Anno 2021 is het dus belangrijk dat je naast een snelle website ook een mobiele site hebt.

Zet jouw bedrijf op de kaart met Joomla

Joomla is een modern en profesioneel CMS systeem.
Met onze custom made templates heeft u niet alleen een mooi uiterlijk maar ook een sterk innerlijk. Dit innerlijk is SEO en heel belangrijk om vindbaar te worden in de zoekmachine. Op de lange termijn bereik je meer met een goede inhoud als een mooi plaatje. Maar wij combineren dit en daardoor ontstaat een gouden formule. Wij maken een ontwerp wat bij jouw wens en jouw bedrijf past. En dat alles tegen een marktconform tarief. De reden dat wij deze lage prijzen kunnen hanteren is dat wij met freelancers werken. Zij bouwen samen in opdracht aan de website. Met een kleine investering kun je jouw bedrijf op de kaart zetten en professionaliteit uitstralen.

Waarom Designmarketking?

Wij hebben al tientallen jaren ervaring met het ontwerpen van Joomla websites. En daarnaast zetten wij graag een stapje extra. Zo verzorgen wij ook de juiste SEO instellingen. Dit zorgt ervoor dat je sneller en beter vindbaar bent in de zoekmachine. In korte tijd behaal je dus niet alleen een mooi plaatje. Maar ook een grote groep nieuwe klanten!

Vraag meer informatie of een gratis offerte voor een Joomla website of webshop aan!